DruštvoVesti

Snežno kraljevstvo otopilo srca publike

 U dvorani Kulturnog centra danas su mališani vrtića Naše dete izvela dugo spremanu predstavu pod nazivom “Snežno kraljevstvo”. Vaspitačice ovog vrtića potrudile su se da predstava bude zaniljiva i sa porukom koja je prenesena publici a to je da ljubav pobeđuje kao i toplo i dobronamerno srce.

Predstava “Snežno kraljevstvo” danas je zbog velikog interesovanja kako roditelja tako i skoro svih vrtića izvedeno u dva termina, u 12h i 14h. Vredno su radile na pripremi predstave  vaspitačice vrtića Naše dete a deca su ozbiljno shvatila svoj zadatak i danas su na sceni bili pravi mali glumci.

Tim vaspitačica bio je zadovoljn kako je predstava protekla i a mali glumci su već pozirali pred kamerama i svi su želeli da se slikaju sa njima.

Bake,deke,roditelji,svi su bili zadovojni predstavom,svidela im se i imali su samo reči hvale kako za male glumce tako i za vaspitačice koje su se maksimalno potrudile da ona bude onakva kakva je na kraju bila.

Ovakve predstave postaće tradicija tako da će kroz njih mališani iz svih vrtića sa vaspitačicama imati prilike da se predstave publici i ispričaju neku novu zanimljivu priču.

 

B.B.

Podeli