DruštvoVesti

Poslednji dan Novogodišnjeg vašara

U Sportsko-sajamskoj ustanovi “Pendik” završen je Novogodišnji vašar. Manifestacija je i ove godine veoma uspešno realizovana, a prema rečima direktora ove ustanove, Enesa Pljakića, posećenost je bila na zavidnom nivou.

Nakon sumiranih utisaka organizatori izražavaju zadovoljstvo postignutim uspehom. Naglašavaju da je posećenost i ove godine bila izvanredna. Posetioci su kupovali po znatno nižim cenama, a izlagači su povećali obim prodaje.

Cilj posete jeste i da građani i učesnici vašara daju sugestije i predlože neke novine u budućem organizovanju ove manifestacije.

Kako je rečeno, i ovaj vašar će biti humanitarnog karaktera.  Svake godine imamo humanitarnu akciju gde sve što prikupimo od izlagača, koji daju dobrovoljno, kasnije uručimo “Otvorenoj ruci”. Oni imaju preko 500 korisnika i osobe kojima je potrebna pomoć i mi samim tim dajemo neku vrednost Vašaru ali i privrednicima koji na taj način pomažu ljude kojima je pomoć potrebna”, rekao je direktor Sportsko-sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić.

Podeli