DruštvoVesti

Brojne promene u novopazarskoj policiji

Poslednjom sistematizacijom radnih mesta u Policijskoj upravi Novog Pazara promenjeni su svi načelnici odeljenja i na njihova mesta postavljeni novi koji će na dužnost stupiti početkom 2019. godine, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Novi šef kriminalističke policije je Momčilo Mijailović koji će na toj poziciji naslediti Vojkana Milosavljevića. Do promene je došlo i na čelu saobraćajne policije gde će Enesa Đakovca zameniti Irma Kolašinac.

Iso Šemsović od sledeće godine više neće biti načelnik odeljenja za privredni kriminal, a za novog rukovodioca postavljen je Muamer Murtić. Sa pozicije šefa odeljenja za opšti kriminal promenjen je Edin Hajradinović, a naslediće ga Velid Šehović.

Umesto Miljana Petrovića novi komandir stanice je Nermin Ljajić, a načelnik uniformisane policije biće Veljko Avramović, umesto Milana Simića.

Do promene je došlo i na mestu šefa policijske stanice u Tutinu gde je umesto Nermina Zećirovića postavljen Iso Redžepović, dok je novi komandir Hamdija Ahmetović koji će zameniti dosadašnjeg Muniba Fazlića.

Na čelu policije u Sjenici ostao je Bojan Tomić, ali je promenjen komandir Mesud Fazlić kojeg će naslediti Nedžad Baltić.

 

Izvor: Beta

Preuzela: Senada Kalić

Podeli