KulturaVesti

Biševac: Ulaganje u kulturu višestruko se isplatilo, nekultura košta

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac obilazeći radove u Kulturnom centru rekao je da se svaki uloženi dinar u tu instituciju i kulturu u ovom gradu višestruko isplatio, a da sa druge strane nekultura košta. Direktor Kulturnog centra Husein Memić istakao je da je Grad glavni partner ustanovi kojom rukovodi, a da je zahvaljujući uloženim sredstvima, kvalitetu sadržaja i događaja Kulturni centar među prvima u zemlji.

Zaposlene u Kulturnom centru, kao i aktuelne radove i one koji su završeni zahvaljujući sredstvima Grdaske uprave obišao je gradonačelnik Nihat Biševca.

Radna i napredna, takva je bila odlazeća godina u Kulturnom centru, istakao je direktor te ustanove Husein Memić, na tome je zahvalio gradonačelniku Biševcu ali za dobru saradnju i ukazano povjerenje.

Zadovoljan realizovanim projektima i radom Kulturnog centra bio je i gradonačelnik Nihat Biševac. Ova ustanova, kaže Biševac, nosilac je kulture u ovom gradu. Kulturni centar u najuspješnijoj godini u historiji te ustanove realizuje i jedan od najvećih projekata, instalaciju savremene opreme za filmske projekcije.

A. Ni.

Podeli