Društvo

Forma ideale otvorila salon u industrijskoj zoni u Novom Pazaru

U Novom Pazaru svečano je otvoren regionalni izložbeno-prodajni salon kompanije Forma ideale izgrađen po najmodernijim svjetskim standardima. U objektu koji se prostire na 1.600 metara kvadratnih nudi se kompletan pločasti i tapacirani asortiman ovog renomiranog proizvođača namještaja kao i asortiman iz partnerskog programa.

Kompanija Forma ideale je regionalni lider industrije namještaja sa preko 1.700 zaposlenih i 35 prodajnih salona širom Srbije. Nov izložbeno – prodajni salon u Novom Pazaru organizovan je kao jedinstvena prostorna cjelina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Posjetiocima salona na raspolaganju je, već od danas, kada su i uočene velike gužve, kompletna ponuda pločastog i tapaciranog namještaja kompanije Forma Ideale. Svečano otvaranje salona obilježeno je promocijom nove akcije “Za idealne momente u vašem domu”, kao i super akcija koja donosi sniženja i do 50 %.

U prvoj fazi Forma ideale zaposlila je 15 radnika u Novom Pazaru i taj broj će rasti u narednom periodu.

Forma ideale je najveća kompanija regionalne industrije namještaja i najveći je izvoznik namještaja sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 35 zemalja na 4 kontinenta. U novootvorenom objektu kompanije Forma ideale u Novom Pazaru kupci mogu pazariti kvalitetan asortiman pod izuzetnim povoljnostima odloženo plaćanje na 12 mjesečnih rata, na administrativnu zabranu. Njihov program lojalnosti uz “Idealnu karticu” omogućava sniženje kupcima od 5% na sve kupovine.

A. Ni.

Podeli