Novogodišnja priredba u Sportsko-edukativnom centru “BenX”

U toku su prijave za veliku novogodišnju priredbu koju organizuje Sportsko edukativni centar (SEC) „Benx”. Najmađe, u srijedu 26. decembra očekuje Deda Mraz sa poklonima, slikanje sa Deda Mrazom, nagradna igra i još mnogo iznenađenja uz bogat, zabavan i veseo novogodišnji program.

Ovo velelepno zdanje jedinstveno po broju i kavlitetu sadržaja, ponudom se izdvojilo kao pravi biser ovog regiona . Sportsko edukativni centar “Benx” prostire se na nekoliko hiljada kvadrata. Nudi savremenu i moderno opremljenu teretanu, restoran i kafeteriju, sportske terene sa vještačkom travom, teren za tenis, igraonicu i salon za zabavu. U okviru SEC “Benx” posluje i jedinstveno, savremeno i moderno obdanište “Ajša”.

Za najmlađe pripremaju veliku novogodišnju zabavu, mjesta je kažu ostalo još malo, pa apeluju na sve roditelje da iskoriste ovu ponudu i obraduju svoje mališane za dolazeću novu godinu. Zainteresovani se mogu javiti lično u prostorijama SEC “Benx” a prijave traju do 20 decembra.

Svečano otvaranje uskoro će biti upriličeno, a ovo velelepno zdanje sa radom je počelo prošlog mjeseca. Savremeno obdanište “Ajša” trenutno broji nekoliko stotina mališana različitog uzrasta. Uskoro se očekuje i proširenje kapaciteta obdaništa na još jedan sprat SEC “Benx”, a zbog velikog interesovanja roditelja.

A. Ni.

Podeli