Pozorišna predstava ,,Idealna polovina” oduševila publiku Novog Pazara

U Koncertnoj dvorani Kulturnog centra izvedena je pozorišna predstava ,,Idealna polovina” u kojoj su glavne uloge tumačili Milan Kalinić i Olga Odanović i za predstavu kažu da je jedna vrsta kritike i da krije ozbiljne teme.

,,Idealna polovina ” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju. Predstava u kojoj pored Olge Odanović igraju i Milan Kalinić, Anastasia Mandić i Vučić Perović pokreće priču o odnosima između roditelja i dece i činjenice da deca nisu u mogućnosti ili ne žele da napuste dom roditelja iako imaju više od 30 godina.

Svo četvoro, sve vreme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanja ima li uopšte ,,idealnog ili idealne” ili je to samo deo naših želja i snova, kroz smeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijama i zapletima. Glumci ove pozorišne trupe oduševili su mnogobrojnu publiku u Novom Pazaru. Za njih je predstava bila neobična, zanimljiva, i u svakom slučaju, predstava koja ostavlja utisak i navodi na razmišljanje. Za mladog glumca Vučića Perovića, kako kaže, velika je privilegija da igra u ovoj predstavi.

Predstava ,,Idealna polovina” premijerno je izvedena 25. oktobra a ova glumačka ekipa odlično funkcioniše zajedno, što se videlo i na sceni koncertne dvorane u Novom Pazaru.

 

Eda H.

Podeli