“Idealna polovina” u sredu u 20h u KC-u

Na sceni Kulturnog centra u sredu od 20h biće izvedena urnebesna komedija “Idealna polovina” po tekstu Milene Depolo.  Glavne uloge tumače: Olga Odanović, Milan Kalinić, Anastasija Mandić i Vučić Perović. Cena karte iznosi 300 dinara.

“Idealna polovina” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronadju sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju. Majka Danica, (Olga Odanović), nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić) ,otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasija Mandić), koju joj je snaja obezbedila, ne može da prestane da proverava da li je sin na vreme jeo.

Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku pažnju i opsednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović), ne bi li dobio još više samopouzdanja, da iako je zagazio u 40-te, može i dalje da bude muškarčina. Svo četvoro, sve vreme, preplićući svoje karaktere,stavove, želje, dileme i strahove su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima.

Postavljajući pitanja ima li uopšte “idealnog” ili “idealne”, ili je to samo deo naših želja i snova, kroz smeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikog neće ostaviti ravnodušnim!

 

Podeli