Društvo

Intezivno se radi i u Muru prema Nur džamiji

Radovi se poslednjih dana intezivno izvode i na sređivanju pristupnog puta džamiji Nur, ali i na Dugaliću brdu, gde se za asfalt pripremaju dve ulice. Iz “AD Novi Pazar-put” očekuju da će plan realizacije svih infrastrukturnih radova biti sproveden do kraja godine.

Radovi na pripremi za asfalt intezivno se izvode u naselju Mur prema Nur džamiji, ali i na još jednom kraku u tom naselju. Meštani koji ovde žive aktivno pomažu radnicima kako što pre završe put, koji je za njih veoma bitan.

Na Dugalića brdu u toku je izgradnja dva kraka Ulice genarala Živkovića, gde se intezivno izvode radovi na postavljanju ivičnjaka.
Izvođač radova očekuje da će ih lepo vreme poslužiti za završetak što većeg broja ulica.

Radi se i u Kolubarskoj ulici, u Selakovcu 410, 412, Rama Rožajca, u Ulici Ruđera Boškovića za asfalt se pripremaju dva kraka, sređuju se ivičnjaci i u Pribojskoj ulici. Intezivno se izvode radovi i na izgradnji dva platoa u krugu Doma zdravlja, ali i kod Bor zgrade. Radi se u naselju Blaževo. Za petak i subotu najvaljeni su asfalreski radovi u ulicama 426 i 404, a vikend kada škole ne rade biće iskorišćen za izvođenje finalnih radova u Ulici Gojka Bačanina.

Podeli