Sport

FSO Novi Pazar, Raška i Tutin domaćin seminara za trenersku C licencu

Fudbalski savez Novog Pazara, Raške i Tutina i Fudbalski savez Kraljeva u saradnji sa Fudbalskim savezom zapadne Srbije organizuju seminare za trenersku C licencu, a prvi od ukupno četiri biće održan u subotu od 9.00 u Svečanoj sali Kulturnog centra u Novom Pazaru.

“Prvi put smo domaćini seminara za trenersku C licencu, što znatno smanjuje troškove polaznicima koji su ranije išli u druge gradove. Po dva seminara biće organizovana u Novom Pazaru i Kraljevu”, rekao je predsednik ovdašnjeg fudbalskog saveza Senad Ljajić.

On je pozvao sve zainteresovane da se prijave i pojasnio da se iznos od 20.000 dinara može uplatiti kroz četiri rate.

“Deo tih sredstava biće vraćen našem savezu i koristiće nam za dalju edukaciju. Važno je napomenuti da se bez C licence ne može ići na B, osim ako se ne radi o bivšem fudbaleru saveznog ranga. Pozivam sve iz Novog Pazara, Sjenice, Nove Varoši i ostalih opština da nam se jave, zaključno sa subotom u 9.00”, naveo je Ljajić.

Ljajić je najavio da će Fudbalski savez Novog Pazara, Raške i Tutina narednog meseca svečanom skupštinom i koktelom proslaviti dve decenije postojanja.

“Podelićemo zahvalnice ljudima koji su na bilo koji način zaslužni za razvoj fudbala na ovim prostorima”, kazao je Senad Ljajić.

M. Minić

Podeli