Društvo

Prikupljanje novčanih sredstava za mlade sa invaliditetom i intelektualnim smetnjama

Kancelarija za mlade u saradnji sa Studentskim parlamentom Državnog univerziteta u Novom Pazaru, sa organizacijom Psiho ideal i Sportskim savezom Novi Pazar, organizuje humanitarnu kampanju koja će se odvijati u okviru svakodnevnog rada što na Univerzitetu što na sportskim manifestacijama gde će biti prikupljan novac za mlade sa invaliditetom i intelektualnim smetnjama.

“Cilj nam je da ova humanitarna kampanja traje do Nove godine nakon čega ćemo prirediti gala veče na kojoj će biti pozvani svi učesnici akcije,svi koji su dali doprinos da kampanja uspe i zahvaliti im na tome” kazala je ispred Kancelarije za mlade Aleksandra Majstorović.

Sportisti koji su uzeli učešće u kampanji ocenili su je kao veoma dobar potez i pozvali sve ljude dobre volje da se i oni priključe koliko mogu.

Ovakve i slične kampanje treba da budu poziv svim institucijama,udruženjima,građanima da pokažu koliko su humani i daju svima primer da treba živeti sa osobama koje imaju bilo koji vid invaliditeta a ne pored njih jer to njih čini srećnim uz uverenje da nisu odbačeni i da se ne osećaju građanima drugog reda.

N. H.

Podeli