Uhapšen pljačkaš prodavnice u centru grada

Pljačka se odigrala pre tri dana u Novom Pazaru, u centru grada, kada je uz pretnju noževima muškarac opljačkao prodavnicu. Nakon dvodnevne potrage on je uhapšen.

Muškarac je sa jaknom i kapom na glavi ušao u prodavnicu i prišao kasi. Prodavac se okrenuo da ga usluži, ali je pljačkaš spretnim potezom izvadio dva noža i počeo da mu preti.
Na snimku sa video nadzora koji kruži društvenim mrežama, vidi se da pljačkaš traži novac i dok prodavac vadi novac iz kase on sve vreme kuhinjske noževe drži blizu njega. Na kraju je novac koji je spakovao u kesu pokupio i izašao iz prodavnice.

Srećom, povređenih nije bilo, a policija je nakon dvodnevne potrage u nedelju uhapsila lopova, a u tome su im pomogli građani koji su identifikovali muškarca sa snimka.
Prema nezvaničnim informacijama pljačkaš je i pre dolaska policije priznao prisutnima da je počinio krivično delo.

Snimak pljačke objavio je vlasnik prodavnice na svom fejsbuk profilu,a nakon dva dana obavestio javnost da je pljačkaš i uhapšen.
On je zahvalio građanima, koji su ga prepoznali i prijavili policiji.
Prema nezvaničnim informacijama pljačkaš je identifikovan kao A.M. star 30 godina i vlasnik je jedne kafane u Novom Pazaru.
Izvor: portali i društvene mreže

Podeli