PolitikaVesti

Beganović: “Vakat je” za promene u Prijepolju

Povodom složene društveno političke situacje u opštini Prijepolje, koja je dodatno eskalirala na prethodnim izborima za Savete Mesnih zajednica, osnivač Demokratske partije Sandžaka Bahrija Beganović- Lutka još jednom se ogradio od politike koja se vodi u ovoj sandžačkoj opštini. Iznoseći oštre kritike na rad lokalne samouprave i pojedinaca iz vlasti protiv kojih je pokrenuo tužbe, Beganović je pozvao simpatizere i sugrađane da na predstojećim izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće svoj glas daju onima koji ne uništavaju grad i koji će vratiti mir i prosperitet u Prijepolje.

Nakon javno iznetih optužbi na poslednjoj sednici Skupštine opštine Prijepolje za korupciju i nezakonito trošenje budžetskih sredstava, Begnović se prema njegovim rečima susreo i sa probemima pojedinačnih istupa nekoliko članova svoje stranke.

Osvrćući se na aktuelni trenutak i rastuće tenzije koje prijepoljsku političku scenu plasiraju na udarne stranice medija u celoj zemlji, Beganović ističe odogovornosto čelih ljudi opštine za takvo poražavajuće stanje.

U tom kontekstu Beganoviće je pozvao i simpatizere i sugrađane da svoj glas na predstojećim izborima Za BNV, ne daju onima koji uništavaju Prijepolje.

Podeli