Categories: PolitikaVesti

Forum mladih SDP: “Vakat je” za prave ljude

Dajući podršku listi “Vakat je” predsednik Foruma mladih Sandžačke demokratske partije Rijad Ikić, rekao je da mladi moraju da se bore za bolju budućnost. On je pozvao sve Bošnjake da shvate ozbiljnost političkog trenutka i ne dozvole da neozbiljni politički akteri odlučuju o njihovoj sudbini.

Lista Vakat je sastavljenja je od uspešnih i stručnih ljudi, nezavisnih intelektualaca, te je zavredila pažnju Sandžačke demokratske partije, rekao je ispred Foruma mladih ove stranke Rijad Ikić, dajući apsolutnu podršku kandidatima koji se nalaze pod rednim brojem 3.

“SDP je stranka koja vodi računa o mladima, koja planira i realizuje projekte u svim sverama života, koji garantuju bolje sutra za sve nas. Svojim radom i dugogodišnjim i uspešnim vršenjem vlasti to je i dokazala. Na dosadašnjim izborima mladi ljudi su dali najveću podršku Sandažčkoj demokratskoj partiji. Na izborima postoji lista nezavisnih intelektualaca koja je zavredila našu pažnju i kojoj smo mi odlučili da pružimo apsolutnu podršku, lista “Vakat je” čiji je nosilac dr Sait Kačapor. Verujemo da lista može učiniti Sandžak još boljim mestom za život. Verujemo da ima tendenciju da Sandžak učini uspešnijim na svim poljima kao i da iz Sandžaka ka ostatku Srbije Evrope i sveta šalje samo lepe slike kao što su otvaranje platoa rahmetli Hatidže Mehmedović, potpisivanje rekonstrukcije puta Novi Pazar – Tutin, kao i uspesi naših sportista”, rekao je Ikić.

Ikić dodaje da je vakat da Sandžak krene ka boljoj budućnosti.

“Nije vreme da Sandžak ide korak napred a dva nazad već Vakat je da grabimo krupnim koracima ka svetloj budućnosti. Mi mladi moramo da se borimo za našu bolju budućnost .Moramo na ovim izborima da pokažemo da smo svesni ozbiljnosti ovog političkog trenutka i ne dozvolimo da neozbiljni politički akteri odlučuju o našoj sudbini. SDP je poznata kao partija sa najvećom podrškom mladih, zato 4.novembra treba da pokažemo svoju snagu i da izadjemo na birališta i damo podršku listi “Vakat je”, poručio je Ikić.

U Sandžačkoj demokratskoj partiji pozvali su sve Bošnjake da dođu na završnu konvenciju liste “Vakat je” u što većem broju i pokažu snagu promena kako bi BNV bila istinski otvorena instutucija svih Bošnjaka bez obzira na političku pripadnost. Događaj je zakazan za sredu 31.oktobra u 18 sati u Kulturnom centru. Kako je najavljeno, skupu će se obratiti potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, predsednik Stranke za Sandžak Fevzija Murić, predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek i predsednik Gradskog odbora Liberalno demokratke partije Esmin Vučelj.

Podeli

Sajma Drazanin

Recent Posts

Međedović u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos

Novopazarac je imao 12 asova i tokom čitavog meča nije dozvolio brejk loptu svetskom reketu…

8 hours ago

SDA Sjenica: SPP bazira kampanju na dezinformacijama

Iz sjeničkog ogranka SDA Sandžaka tvrde da SPP u Sjenici bazira kampanju na dezinformacijama obmanjujući…

10 hours ago

Šah u škole: Poznati šampioni na nivou grada

Popularizaciju drevne igre na nivou grada pokrenuo je Šahovski klub Ina Dizajn Novi Pazar u…

12 hours ago

Hitna služba: Više od 170 intervencija dnevno

Usled virusa koji su trenutno aktuelni i nagle promene vremenskih uslova, poslednjih dana Hitnoj službi…

13 hours ago

Takmičenje iz hemije održano proteklog vikenda na DUNP

Proteklog vikenda na  Državnom univerzitetu u Novom Pazaru održano je Republičko takmičenje iz hemije. Na…

14 hours ago

Hamzagić: Svi obradovani investicijom koju je dogovorio naš lider, SDA opravdano u panici

Sandžačka demokratska partija u Tutinu vodi dinamičnu, pozitivnu i korektnu kampanju. Lista SDP u Tutinu…

15 hours ago