Društvo

Još četiri nova gradilišta

Počeli su da se izvode radovi na pripremi za asfalt u još četiri nove ulice u Novom Pazaru. Građevinska sezona i dalje se odvija intezivno, pa je mehanizacija i danas radila na preko 15 lokacija.

Meštani Selakovca Ulice 426 prisećaju se kako je nekada izgledalo njihovo naselje. Ulice neasfaltirane, neuređena fekalna i kišna kanalizacija i bez vode. Kažu da je za njih urađeno mnogo u proteklih 10 godina, imaju mnogo bolje uslove za život, a srećni su što je i njihova ulica u kojoj žive došla na red da dobije asfalt.

Još jedan krak Ulice Save Kovačevića dobiće asfalt. Vlasnik privatne firme u ovoj ulici Esad Suvodolac ističe da će kada ova ulica bude sređena lakše obavljati posao.
Počelo je da se radi i u Kolubarskoj ulici, a i u još jednom kraku Ulice generala Živkovića.

U Novom Pazaru trenutno se radi na preko 17 lokacija. U dvorištu Doma zdravlja gradi se plato, u Ulici Rama Rožajca, u Sutjeskoj Ulici prema El džinan džamiji radi se vodovodna kanalizacija. Radovi se izvode u Ulici Vehba Kolašinca, biće sređen krak III sandžačke brigade. Dubrovačka nekoliko ulica. Sređuju se 4 kraka Ulice Ruđera Boškovcića. Sprema se za asfalt ulica Jaćima Ristovića, Ulica Pljevaljska, još jedna krak Pribojske Ulice. Sa pratećom komunalnom infrastrukturom rekonstruišu se ulice Gojka Bačanina i 8.marta.

Pri kraju je izgradnja kružne saobraćajnice kod bolnica.

Podeli