Veliko interesovanje firmi i pojedinaca koji žele da pomognu sanaciju Bor zgrade

Nakon što je Gradsko veće na vanrednoj sednici donelo odluku da će Grad Novi Pazar snositi kompletne troškove sanacije oštećenih stanova u zgradi Bor nakon požara, javilo se mnogo pojedinaca ali i firmi koje žele da pomognu da se stanovi što pre saniraju. Za tu namenu otvoren je poseban žiro račun na ime stambene zajednice u Ulici Rasima Halilovića 44 pa svi zainteresovani mogu da pomognu. Gostujući u emisiji Život grada načelnik Odeljenja za vanredne situacije Naser Crnovršanin istakao je da sanacija ide planiranom dinamikom i da će narednih dana biti poznat kompletan izveštaj o šteti.

“Mi smo morali hitno da reagujemo i saniramo odmah krov i elektro instalacije pre kiše i hladnog vremena. Zahvalio bih se svima, posebno Ikan kompaniji koja je odmah uskočila da pomogne. Uskoro ćemo imati kompletan izveštaj o šteti i onda krećemo u kompletnu sanaciju” -- rekao je Crnovršanin.

Svi koji žele da pomognu mogu da uplate sredstva na žiro račun otvoren u Societe generale banci na ime Stambena zajednica Rasima Halilovića 44. Otvoreni su dinarski i devizni računi.

dinarski: 275002022243885421 i devizni: 275002022243885518

K. R.

Podeli