Društvo

Ljajić: U naredne tri godine menjamo Novi Pazar

Na skupu, koji je organizovan u čast decenije uspešne vlasti u Novom Pazaru osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić je podsetio na brojne infratsrukturne radove, koji se trenutno odvijaju, ali i one koji su proteklih deset godina urađeni. Ljajić je pred prepunom salom Sportsko-sajamske ustanove Pendik najavio još više infrastrukturnih radova u Novom Pazaru u narednom periodu, te velika ulaganja u sport i kulturu.

Na spektakularnom skupu Decenije uspeha Sandžačke demokratske partije, njen osnivač potpredsednik Vlade Rasim Ljajić podsetio je na brojne infrastrukturne radove, koji su potpuno izmenili izgled Novog Pazara. Ljajić je podsetio da je u proteklih 10 godina sredjeno 500 ulica. Ističući brojne radove u Novom Pazaru,koji se trenutno izvode u gradu, Ljajić je najavio da u narednih nekoliko godina nece biti neasfaltirane ulice u gradu, što će građanima omogućiti još bolje uslove za život.

Da proslave deceniju uspeha vlasti SDP-a došlo je preko 5000 Novopazaraca, koji su imali priliku da kroz kratke filmove vide koliko je Novi Pazar napredovao u poslednjih 10 godina u infrastrukturi.

Ljajić je podsetio da je 2008.godine, kada je SDP pobedila na tim izborima zatečeno 28%  asfaltiranih ulica u Novom Pazaru dok je prosek u Srbiji bio iznad 60 odsto i kazao da je sada situacija drastično bolja.

„Još više ćemo graditi. Obećavam da za 2-3 godine neće moći Pazar da prepoznate. Radićemo od centra grada do stare čaršije. Pazar može i mora da bude centar ovog regiona  “, najavio je Ljajić.

Podeli