Maskenbal povodom Dečije nedelje

Povodom Dečije nedelja, osnovna škola “Halifa bin Zaid Al Nahjan” organizovala je maskenbal pod nazivom “Deca su ukras sveta”. Tom prilikom upriličen je prigodan kulturno -- umetnički program gde su u centru pažnje bili đaci ove škole.

Cilj Dečije nedelje je skretanje pažnje javnosti na decu i mlade, na potrebe i prava dece i mladih u porodici, na njihova prava da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje svih svojih potencijala. Maskenbal pod nazivom “Deca su ukras sveta” manifestacija je kojom je otvorena Dečija nedelja u osnovnoj školi “Halifa bin Zaid Al Nahjan”.

Direktor osnovne škole “Halifa bin Zaid Al Nahjan”, Besim Adilović, kaže da je ova osnovna školi po mnogo čemu posebna.

“Prepoznati smo po kvalitetu rada zahvaljujući prosvetnim radnicima ove škole i to nas čini srećnim. Iz svih nastavnim oblasti beležimo briljantne rezultate na nivou grada, dodao je Adilović.

Pored maskenbala predviđene i druge aktivnosti za najmlađe. U utorak zasadjivanje drva generacije. U sredu kros i poseta dece kod predsednice skupstine grada. U četvrtak priredba dobrodoslice prvacima i u petak će đaci poslati poruku odraslima temom “Moje pravo je da zivim zdravo i srecno” čime će se završiti Dečija nedelja.

N. H.

Podeli