Politika

Etemović: Brojni uspesi dokaz da SDP ispunjava svoja obećanja

Brojni uspesi dokaz su da Sandžačka demokratska partija ispunjava svoja obećanja i da će se i dalje truditi da Novi Pazar bude bolji i lepše mesto za život svih građana – izjavila je izmedju ostalog na konferenciji za medije članica Gradskog odbora SDP-a Hana Etemović. Ona je pozvala sve građane da dodju sutra u 18h u dvoranu Pendik i budu deo obeležavanja decenije uspešnog rada ove partije.

“SDP je tokom decenije rada ulagala ogromne napore da Novi Pazar bude mesto u kome će mladi ljudi uspeti da pronadju svoj put i ostvare sve svoje potencijale. Sa ponosom možemo reći da živimo u modernom evropskom gradu koji predstavlja kulturni i turistički centar regiona i to sve zahvaljući politici Sdp-a. Mi znamo kako graditi bolju budućnost, imamo i snagu i viziju za to” – rekla je Etemović.

Ona je pozvala sve građane da dodju sutra u 18h u dvoranu Pendik i budu deo obeležavanja decenije uspešnog rada ove partije.

“Naši rezultati i ogromna podrška koju SDP ima kod građana su samo garant da ćemo još dugo biti na putu uspeha u bespoštednoj borbi za naše građane i naš grad. Zato pozivam sev da zajedno proslavimo uspešnu deceniju i započnemo još uspešniju” – rekla je Etemović.

K.R.

 

Podeli