Categories: Sport

Biševac: Odbojkaši među najuspešnijim u regionu

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je danas da su se novopazarski odbojkaši osvajanjem dva Kupa Srbije i dva Superkupa u poslednje dve godine svrstali u red najuspešnijih odbojkaških ekipa u državi i regionu.

“Navikli smo na uspehe odobojkaša i ponosni smo na njih. Vojvodina je u Superkupu bila favorit na papiru, ali favoriti ne pobeđuju uvek, a entuzijazam i borbenost daju sportu posebnu draž. Momci su upravo to pokazali i čestitam im na rezulatima”, rekao je Biševac na prijemu u čast Odbojkaškog kluba Novi Pazar.

On je dodao da su odbojkaši svojim rezultatima doprineli da 2018. bude najuspešnija godina u istoriji sporta u Novom Pazaru.

Biševac je najavio da će odbojkaški klub za trofej u Superkupu biti nagrađen sa 400.000 dinara.

“Danas su i košarkaši priredili promociju, a zajedno sa rukometašima i futsal timom, koji su članovi elitnih liga, kompletiraju našu sportsku sliku. To je potvrda da su se ulaganja isplatila, pa je Novi Pazar prepoznatljiv u regionu po talentima u pojedinačnim i ekipnim sportovima”, kazao je Biševac.

Predsednik Odbojkaškog kluba Novi Pazar Ervin Ćorović naveo je da je odbrana Superkupa podstrek da ekipa nastavi da beleži uspehe.

“Očekuje nas duga i teška sezona. Tim je malo izmenjen, sezona je duga, a naše ambicije su da ostanemo u vrhu srpske odbojke i igramo evropska takmičenja. Pored igrača, stručnog štaba, divne publike i sponzora, posebno smo zahvalni gradskoj upravi koja nam nesebično pomaže kao glavni finansijer. Bez njih ništa ne bismo postigli”, priznao je Ćorović.

M. Minić

 

Podeli

Miljan Minić

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

12 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

19 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

19 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

19 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

19 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

19 hours ago