Categories: Politika

Škrijelj: Za deset godina vlasti SDP slika Novog Pazara znatno izmjenjena na bolje

„Od kako je Sandžačka demokratska partija na vlasti u Novom Pazaru, slika ovog grada znatno je izmenjena na bolje. Tokom prve godine vršenja vlasti uspeli smo da stabilizujemo budžet, kako bi u narednom periodu mogli da rešavamo krucijalne probleme i velika pitanja u gradu“, rekao je na konferenciji za novinare član Izvršnog odbora te političke partije Ensar Škrijelj, a povodom održavanja velikog skupa kojim se obeležava deset godina vršenja vlasti u ovom gradu.

Škrijelj je na konferenciji za medije kazao da je za deset godina vlasti u Novom Pazaru urađeno daleko više nego je to bilo predviđeno strateškim dokumentima razvoja ovog grada. On je podsjetio da je SDP uspjela da riješi višedecenijski problem vodosnabdijevanja u gradu, da je asfaltirano više od 500 ulica, da je sistem zdravstvene zaštite podignut na najveći nivo, otvorene su nove škole i obdaništa, te stvoreni infrastrukturni uslovi kako bi sportisti bilježili historijski značajne rezultate i uspjehe, rekao je Škrijelj.

„Nakon toga Sandžačka demokratska partija je vođena tolerancijom i širokogrudošću našeg lidera i osnivača Rasima Ljajića pružila ruku pomirenja svima, sa ciljem da se spuste tenzije i omoguće što bolji uslovi, kako bi ljudi na ovim prostorima živeli kvalitetnije. Ipak, ima nekih političkih subjekata i stranaka u gradu i Sandžaku koji ovom narodu ne misle dobro i kojima je mir i pomirenje u drugom planu. Tu prvenstveno mislim na nekadašnju BDZ Sandžaka a sada na Stranku pravde i pomirenja, koja je ovde probošnjačka, a u Beogradu nešto sasvim drugo, stranka koja iz Pazara Srbiji preti vatrom a u Beogradu rešava isključivo, i samo lične interese. Naša poruka im je da ćemo u narednom periodu raditi i graditi kako zbog nas i naše dece, ali i zbog njih i njihove djece. Poručujem im da ćemo ih na prvim sledećim izborima zbrisati sa političke scene“, rekao je član Izvršnog odbora te političke partije Ensar Škrijelj

Škrijelj je pozvao sve građane i građanke Novog Pazara da u subotu 6. oktobra u 18h dođu u dvoranu „Pendik“, i zajedno sa njima proslave deceniju uspješnog vršenja vlasti u Novom Pazaru.

A. Ni.

 

 

 

 

 

 

 

Podeli

N N

Recent Posts

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

4 mins ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

31 mins ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

52 mins ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

59 mins ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

1 hour ago

U HOTELU „BOROVI“ ODRŽAN SAMIT: Američka podsekretarka Elizabet Alen sa mladima

Američka podsekretarka za javnu diplomatiju i javne poslove Elizabet Alen izjavila je danas u hotelu…

17 hours ago