Kultura

Premijera predstave “Zbrka oko vuka”

Predstava “Zbrka oko vuka” režisera Miodraga Dinulovića koja je rađena po motivima teksta “Crvenkapa i zbunjeni Vuk” Radoslava Pavelkića, premijerno je odigrana u Regionalnom pozorištu u Novom Pazaru danas u 12h. Podršku predstavi dali su PULS teatar iz Lazarevca i Kraljevačko pozorište.

Predstave je okupila veliki broj mališana koji su sa nestrpljenjem čekali da predstave počne. Nakon jučerašnje odigrane pretpremijere, predstava je već uvrštena u festival “mali Joakim”.

“Mi smo imali predstavu za “mali Joakim” i ona je prošla tako da ćemo predstavljati grad Novi Pazar na “malom Joakimu” što mi je posebno zadovoljstvo. Siguran sam da je ovo početak velikih uspeha, konkretne su ovo stvari i pokazujemo koliko smo vredno radili i koliko može Regionalno pozorište i grad Novi Pazar pored svih ovih lepih stvari koje ima da se pohvali i jednom ovakvom predstavom”, rekao je direktor Regionalnog pozorišta, Seadetin Mujezinović.

U “Zbrci oko vuka” glumci su se bas potrudili kako bi ispunili očekivanja veoma zahtevne najmlađe publike.

Predstava “Zbrka oko vuka” igraće se 13. u Kraljevu, 23. u Kragujevcu i 24. u Beogradu gde će Regionalno pozorište otvoriti Festival pozorišnih predstava za decu i mlade “Festić” sa predstavom “Zbrka oko vuka”.

N. H.

 

Podeli