Društvo

“Hasene” realizovala još jedan projekat u oblasti školstva

Humanitarna organizacija „Hasene“ realizovala je u novopazarskoj OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ projekat zamjene dotrajalih vrata na toaletima. Zamijenjena su vrata na devet toaleta, a vrijednost donacije je oko 2.000 eura.

Realizovani projekat je materijalno mala, ali za školu pomoć od velikog značaja, izjavila je direktorica OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, Mersija Hamzagić. Donacija je i početak saradnje ove škole sa Humanitarnom organizacijom „Hasene“, od koje se očekuju još značajnija ulaganja, obzirom na brojne realizovane projekte iz oblasti obrazovanja.

Humanitarna organizacija „Hasene“ u poslednje vrijeme sprovela je brojne društveno odgovorne akcije. Realizovani su brojni humanitarni projekti, naročito u mjesecu Ramazanu, ali i projekti u osnovnim školama u Novom Pazaru i Prijepolju.

Predsjednik organizacije “Hasene” za Srbiju Senad Halitović podsjetio je da je ova organizacija za kratko vrijeme pomogla rekonstrukciju škole u Brodarevu uloživši oko 20 hiljada eura, ali i školu “Vuk Karadžić” u Novom Pazaru u kojoj je sa oko 13 hiljada eura obnovljeno 11 učionica.

A. Ni.

 

Podeli