Hronika

Poginuo zamenik javnog tužioca u nesreći na putu Sjenica-Novi Pazar

Zamenik javnog tužioca u Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru Relja Petrović,  poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Sjenica – Novi Pazar večeras oko 19h u direktnom sudaru šlepera i putničkog automobila. Šleper je išao iz pravca Sjenice ka Novom Pazaru, a nesreća se dogodila na 11km od centra Sjenice u mestu Štavalj.

U direktnom sudaru poginuo je vozač automobila. Na licu mesta su policija i istražni sudija, a uvidjaj je još u toku. Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je u prekidu u oba smera.

Prema izjavama očevidaca, automobile marke folksvagen pasat u kome se nalazio Petrović podleteo je pod kamion iz Novog Pazara. Mladić koji je vozio kamion nije mogao da veruje da se automobil bukvano podvukao pod kamion.

“Izašao je ispred kamiona I kukao na sav glas kada je video da je u kolima ostao zaglavljen čovek kome nije bilo spasa” – kažu očevidci.

Na lice mesta brzo je došao I sin Petrovića koji je takodje naglas vrištao I kukao ne verujući da oca više živog neće videti. Ekipe policijske uprave i  vatrogasne brigade iz Novog Pazara više od sat vremena su pokušavale da izvuku mrtvo telo iz automobile koji je bio smrskan.

Istraga će utvrditi kako je do stravičnog udesa došlo.

Z.M./K.R.

Podeli