Društvo

U Lugu drugi sloj asfalta

U Ulici ‘’Hadžipećanin Iljaza’’ u naselju Lug postavljen je danas drugi sloj asfalta, na koji su meštani čekali više od 20 godina. Finalne radove obišli su predstavnici Gradske uprave Novog Pazara.

Nermin Badić, jedan je od zadovoljnih meštana ove ulice, koji su na drugi sloj asfalta čekali više od 20 godina. On kaže da su šahte bile iznad nivoa i da je čak bio očevidac kada je vozač udario dete na pešačkom, te da su ovi radovi bili neophodni.

‘’Ovo je jedna od prvih asfaltiranih ulica još devedesetih a tek sada poprima oblik jedne uređene ulice za život’’, kaže Badić.

Predsednik Mesne zajednice Faik Lukač kaže da je pre postavljanja drugog sloja urađena detaljna sanacija ulice u dužini od oko 300 metara, te da su radovi izvedeni kvalitetno.

Rezultatom izvedenih radova zadovoljni su i predstavnici Gradske uprave koji najavljuju nastavak intenzivnih radova i u buduće.

’’Mi nastavljamo da radimo punom parom. Dosta ulica se asfaltira, preko pedeset i nastavićemo ovakvim tempom’’, rekao je direktor JP ‘’Parking servis’’ Armin Mehović. On je zamolio građane za strpljenje i rekao da će aktuelna vlast ispuniti obećanja.

‘’Politika koju zastupa Sandžačka demokratska partija sa svojim koalicionim partnerima je takva da radimo za sve građane i narod, i da ne delimo na ulice koje su ‘’kukolj’’i one koje su pravog puta’’, kazao je Mehović.

U Novom Pazaru se radi na više lokacija. Za poboljšanje infrsatrukture i uređenje gradskih ulica Gradska uprava je ove godine iz svog budžeta izdvojila 200 miliona dinara.

S.Lj.

Podeli