Društvo

Sportsko rekreativni centar omiljeno mesto Novopazaraca

Sportsko- rekreativni centar omiljeno je mesto svih građana Novog Pazara. U ovom delu grada smešteni su raznovrsni sportski tereni, brojni sadržaji za decu, a u nakon vrelog dana pravo mesto za odmor  i rekreaciju.

Ovde svake večeri u velikom broju borave deca, mladi, stariji, ali i sportisti, koji kažu da je sportsko rekreativni centar dvorište svih nas i da treba da ga čuvamo. Omiljeno je mesto za druženje, odmor i rekreaciju Novopazaraca.  Mališani dodaju da na igralištima na otvorenom provode i po nekoliko sati dnevno.

Ovo je mesto okopljanja svih, a ovih dana posećuju ga i oni koji su u Novi Pazar došli na odmor.

Roditelji kažu da na sportsko rekreativni centar često dovode svoju decu.

U Novom Pazaru postoje odlični uslovi za sve sportove i rekreaciju, ali  i za sticanje i održavanje kondicije i očuvanje zdravlja.

Novi Pazar ima fantastican sportsko rekreativni centar koji je izuzetno prostran I nalazi se u strogom centru grada sto ga cini posebnim ne samo u zemlji vec I sire .Na rekreacionom centru se nalaze skoro svi sportski tereni,teren za mali fudbal,rukomet, odbojku, bazen, teretane na otvorenom ,rekreativna staza,adekvatno opremljeni prostor za najmladje sa pratećim sadržajima. Upravo zbog velikog broja građana, koji ovde dolaze, lokalna samouprava se trudi da im omogući što prijatniji boravak,  Uređenje i ulepšavanje sportsko rekativnog centra radi se svakodnevno,. Skoro je otvoreno još jedno igralište za decu koje je izgrađeno  na inicijativu roditelja.

Najavljeni su i  novi projekti, a među prioritetima su teren s veštačkom travom, košarkaško igralište i teren za basket.

Podeli