Društvo

Asfaltiranje na delu puta kod Pazarišta-vozilo u reci

 

Na putu Novi Pazar- Pazarište danas su izvođeni radovi na asfaltiranju deonice od 1100 metara. Investoitor je JP „Putevi Srbije“.

Priča o asfaltiranju 1100 metara puta na Pazarištu, od kojih je danas urađeno 300, počela je po sunčanom vremenu, a već sledećeg trenutka nastala je prava provala oblaka. Radovi koji su inače krenuli sa zakašnjenjem potpuno su stali pa se na putu stvorila neopisiva gužva vozila iz tri pravca: Novog Pazara, Tutina i Sopoćana.

„Dužina ove deonice je 1100 metara, mi smo uradili 350 i danas nastavljamo još 300. Ostaje još da uradimo nastavak od nekih 400 metara i dva potporna zida“ kaže Adem Tutić rukovodilac radova izvođača Preduzeća „Novi Pazar put“.

Vrednost radova je oko 10 miliona dinara i biće nastavljeni iduće nedelje.I pored najave obustave saobraćaja i sugerisanja alternativnih pravaca  preko Ribarića, ili Delimeđa i Mađara, veliki broj vozila čekao je na završetak radova.

Bilo je i nestrpljivih koji su pokušali da preko reke zaobiđu most na kojem su bile mašine ali to se loše završilo. Zabeležili smo prelazak dva automobila sa našim građanima koji rade u inostranstvu i ostavili ih u fazi izvlačenja vozila iz reke.

Podeli