Društvo

„Novi Pazar vežba duh i telo“

U okviru projekta namijenjenoj promociji zdravih stilova života, Udruženje građana „Reper“ realizuje projekat „Novi Pazar vežba duh i telo“. Glavna aktivnost biće organozovana 28. jula od 10h do 13h na Sportsko rekreativnom centru gdje će biti održano prvo javno vježbanje na otvorenom u Novom Pazaru. Projekat je podržao Grad Novi Pazar.

Licencirani istruktori aerobika, pilatesa, tae bo-a, joge, sportskog plesa vježbaće sa građanima Novog Pazara. Nutricionisti iz Zavoda za javno zdravlje razgovaraće sa zainteresovanima o značaju pravilne ishrane i kombinovanju sa fizičkom aktivnošću.

“U cilju promovisanja zdravog načina života, kao i zdravih prehrambenih navika, projekat „Novi Pazar vežba duh i telo“ će svim zainteresovanim  pružiti kompletno savjetovalište i to na otvorenom. Informacije svih vrsta koje se tiču zdravih navika i načinu kombinovanja sa fizičkom aktivnošću samo su dio planiranih aktivnosti ovog projekta. Da bi svi zainteresovani učestvovali u ovom projektu, potrebna je samo dobra volja, sve ostalo smo mi omogućili”  istakla je projekt menadžerka Udruženja “Reper”,  Katarina Radović.

Vježbanje tokom ovog dana će biti prilagođeno svim uzrastima, pa čak i trudnicama, a svaki zainteresovani građanin će dobiti I sijaset dobrih savjeta- poručuje jedan od instruktora, Armin Zećirović.

Udruženje građana „Reper“ u saradnji sa Gradom novi Pazar, projektom „Novi Pazar vežba duh i telo“ ima za cilj promociju zdravog života , te da ovaj projekat preraste u tradicionalnu manifestaciju koja će se odražavati i nekoliko puta tokom godine.

 

I.Hodžić

 

Podeli