Društvo

Radio-televizija Novi Pazar obara rekorde gledanosti

Prilog Radio-televizije Novi Pazar koji govori o proslavi u Novom Pazaru povodm pobjede Redžepa Tajipa Erdogana na poslednjim izborima u Turskoj oborio je sve rekorde u broju pregleda na društvenim mrežama. Ovih dana preko milion osoba gledalo je sve popularniji klip na fejzbuk stranici ove televizije.

Da je Radio-televizija Novi Pazar medijski lider u regionu, govore statistike i sve veći broj pregleda priloga i sadržaja objavljenih kako na samoj televiziji i zvaničnom sajtu, tako i na društvenim mrežama. Najgledaniji tv formati su prije svega informativni dnevnik, ali i emisije Vama na selu, Život grada, emisjie o kulturi, zdravlju, sportu i saobraćaju, dok su, kako kažu statistike, gledaoci posebno intresovanje pokazali za uključenja uživo.

Najveću gledanost imao je ovogodišnji ramazanski program koji je oborio sve rekorde kad je u pitanju interesovanje građana za raznovrsne teme ali i brojna uključenja iz domova gledalaca. Prilog koji se posebno izdvojio kad je u pitanju gledanost jeste prenos slavlja sa ulica Novog Pazara koji je radio novinar Galib Gicić povodom pobjede Redžepa Taipa Erdogana na izborima u Turskoj.  Taj klip na fejzbuku imao je preko milion pregleda, veliki broj komentra  i preko pet i po hiljada dijeljenja.

Sve to je velika motivacija novinarima, rukovodstvu televizije i kompletnoj produkcijia da nastave sa kvalitetnim i predanim radom.  Radio televizija Novi Pazar i dalje će pratiti sve značajne događaje i manifestacije, biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i opravadati dugogodišnje povjerenje gledalaca.

Podeli