Sport

Pajović: Prelazak u Petrovac pun pogodak

Fudbaler Petrovca Lazar Pajović rekao je danas da je prelazak iz čačanskog Borca u redove tog crnogorskog prvoligaša bio odličan potez, ali da još nije doneo odluku gde će nastaviti karijeru.

“Zadovoljan sam svojim partijama u Petrovcu. U klubu su bili maksimalno korektni i ispunili su sve obaveze. Zbog takvog odnosa, najpre ću s njima razgovarati o produžetku saradnje”, rekao je Pajović.

Dvadesetšestogodišnji Novopazarac stigao je u Petrovac početkom februara, nakon što je ekipa na polusezoni imala svega 15 bodova, kao i poslednjeplasirani Dečić.

Petrovac je tokom proleća upisao 23 boda, a Pajović je na poziciji štopera odigrao 15 utakmica u prvenstvu i dve u plej-autu.

“Opstanak je bio jedini cilj i ispunjen je. Zbog slabijeg jesenjeg učinka morali smo u baraž. Pobedili smo Mladost Lješkopolje u prvom meču u Podgorici sa 3:0, tako da je revanš (2:2) predstavljao formalnost”, naveo je Pajović.

On je prethodno nastupao za Borac, Novi Pazar, Sopot, beogradski Hajduk, Kolubaru i OFK Beograd.

“Možda je došlo vreme da se otisnem malo dalje. Ponuda ima iz nekoliko liga, ali o tom potom. Javili su se i klubovi iz elitnih divizija Srbije i Crne Gore. Prednost, ipak, ima Petrovac”, kazao je Pajović.

M. Minić

Podeli