Sport

AS spreman za baraž

Kadeti AS-a gostovaće sutra Slogi iz Petrovca na Mlavi u prvoj utakmici prvog kruga baraža za plasman u Kadetsku ligu Srbije, a trener Novopazaraca Nermin Vejselović rekao je da veruje da će upešna sezona biti krunisana ulaskom u elitni rang.

“Iza nas je uspešno takmičenje u Šumadijsko-Raškoj grupi, gde smo pobegli 12 bodova najbližem pratiocu. Imamo velike ambicije i želimo da sledeće sezone igramo u najjačoj ligi”, rekao je Vejselović na konferenciji za novinare.

AS je prvak Šumadijsko-Raške lige sa 61 bodom, uz 20 pobeda, nerešen ishod i poraz, dok je drugoplasirani novopazarski Sport klub 99 osvojio 12 bodova manje.

“Imamo veoma kvalitetno 2002. godište, a ti igrači su i naredne sezone kadeti. Ostvarili smo impozantnu gol razliku od plus 55, a Vahid Mehović je prvi strelac lige sa 14 golova. Spremni smo za najveće domete”, kazao je Vejselović.

Kapiten AS-a Semin Goruždić očekuje pobedu u prvoj utakmici u Petrovcu na Mlavi, koja je zakazana za utorak od 17.30.

“Verujemo u sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu. Mislim da smo bolji na svim pozicijama od Sloge, a ubeđen sam da ćemo kvalitet pokazati i u finalu baraža”, naveo je Goruždić.

Drugi par u ovoj rundi doigravanja čine Sloboda i Mačva iz Šapca, a prvi meč igraće se sutra od 17.30 u Užicu.

Revanši prvog kruga baraža na programu su u nedelju, 10. juna od 17.30, a pobednici će u utakmicama koje su na programu 13. i 17. juna odlučiti ko će biti novi član Kadetske lige Srbije.

M. Minić

Podeli