HronikaVesti

IZ SNA U SMRT: Dječak (11) iz Tutina poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nadomak Beograda

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na autoputu Niš-Beograd u blizini hotela “Stari hrast” poginuo je dječak E. H. (11) iz Tutina, dok su njegovi roditelji teśko povrijeđeni. U nesreći je poginuo i muškarac S. T. (48) iz Kruševca, inače otac troje djece.

Do ove užasne nesreće je došlo kada je automobil “seat” beogradskih tablica, u kojima se nalazilo dijete, udario i pregazio vozača kombija kome se vozilo pokvarilo zbog čega je stao u zaustavnoj traci i sagnuo se da vidi šta nije u redu sa kombijem.

Kako piše “Blic”, Kruševljanin je izašao iz svog kombija i sagnuo se ispod, sa zadnje lijeve strane, da pogleda gde je kvar. U tom trenutku na njega je naleteo “seat kordoba” koji se kretao srednjom trakom.

                                                                             

 

Od siline udarca on je poginuo na licu mjesta. Nažalost, stradao je i dječak koji je u “seatu” nevezano spavao na zadnjem sjedištu automobila.

Vozač E. H. (33) i suvozač iz “seata”, čovjek i žena, bili su vezani, ali su zadobili teške tjelesne povrede i prebačeni su u bolnicu “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci.

Muškarac je u teškom stanju, ali stabilno, sa frakturama ekstremiteta, dok je žena operisana i izvađena joj je slezina.

Tijelo nastradalog djeteta bilo je na kolovozu pored automobila, iz koga je najvjerovatnije ispalo u momentu udesa. Prednji dio automobila je potpuno smrskan od jačine udarca. Kombi kruševačkih tablica, natovaren namještajem, je manje oštećen sa zadnje strane.

Uviđaj je obavila osnovni javni tužilac iz Velike Plane u saradnji sa pripadnicima PU Jagodina.

Sandzacke/Blic/Pink

 

Podeli