PolitikaVesti

Melajac: SDP Novi Pazar dovela u rang lidera

”Od samog osnivanja vizija Sandžačke demokratske partije i njenog osnivača Rasima Ljajića jeste liderska pozicija Novog Pazara u svim segmentima”, kazao je član IO GrO SDP-a Vahidin Melajac.

Od Novog Pazara u proteklih deset godina napravili smo grad koji se može takmičiti sa svima ističe Melajac, a najsvežiji primer za to su, kako objašnjava, rezultati koje ovdašnji sportski kolektivi ostvaruju.

”Prethodna takmičasrka sezona je po svim para metrima najuspešnija u dugogodišnjoj istoriji novopazarskog sporta. Odbojkaši i futsaleri su po ko zna koji put učinili ponosnim naše sugrađane. Prvi put su se u najelitniji rang plasirali rukometaši i košarkaši. Sve to nije slučajnost već je pridukt rada i velikih infrastrukturnih ulaganja” kazao je Melajac

On je podsetio na sva ulaganja u sportsku infratsrukturu.

”Sagradili smo atletski stadion, sportsku dvoranu Pendik, gradski stadion, sportski kompleks Šutenovac, te brojne terene u novopazarskim naseljima. I na tome se neće stati s obzirom da već ove godine počinje izgradnja najsavremenije sportske dvorane  na prostoru stare sportske hale” najavio je Melajac.

Sportisti koji budu stasavali u takvim uslovima garancija su svetle sportkse budućnosti Novog Pazara.

”Nisu svi radosni zbog ovih uspeha našeg grada i našeg sporta. Naime, predstavnici opozicije iz redova Stranke pravde i pomirenja, pređašnjeg BDZ-a gledaju da na svaki način umanje sve pozitivno što se dešava u našem gradu. Oni takvim ponašanjem nastoje da prikriju činjenicu da, iako imaju neka mesta u republičkoj izvršnoj vlasti, već nekoliko godina ništa nisu uradili ni za građane Novog Pazara ni za stanovnike Sandžaka. Na taj način pokazuju da nisu kadri da vode politiku i ovaj narod. Takvo njihovo delovanje i ponašanje samo nas motiviše da radimo ono u čemu smo najbolji a to je svakodnevno rešavanje problema naših sugrađana kako bi iz godine u godinu naš grad napredovao i kako bi ostvarili naš cilj da Novi Pazar bude moderan, siguran, bezbedan i lep grad ” kazao je Melajac.

On je pozvao sve građane da u nedelju prisustvuju svojevrsnom spektaklu i proslavi sportskih uspeha ovdašnjih kolektiva, te dođu na manifestaciju  čiji početak je zakazan za 19:30 na platou sportske dvorane Pendik.

 

Senada Kalić

Podeli