Sport

Mehmedović: Kup Srbije u bodi-bildingu još jedno veliko takmičenje

Direktor gradskog Sportskog saveza Emir Mehmedović rekao je da do početka Otvorenog kupa Srbije u bodi-bildingu treba uraditi još dosta stvari, ali da je ubeđen da će subotnje takmičenje u Novom Pazaru biti uspešno organizovano.

“Novi Pazar je u prethodnom periodu bio domaćin ozbiljnih sportskih manifestacija, a uveren sam da će i ova, koju premijerno organizujemo, proteći u najboljem redu. Očekujemo mnogo gostiju iz zemlje i regiona, takmičara i gledalaca, koji će moći da obiđu i naše turističke destinacije”, rekao je Mehmedović.

Pazar će na Otvorenom kupu Srbije u bodi-bildingu predstavljati Muzafer Čepeljac i Adnan Bihorac.

“Pozivam sve ljubitelje sporta, a posebno bodi-bildinga, da im daju podršku i isprate ovaj lep sportski događaj”, apelovao je Mehmedović.

Čepeljac će nastupiti u kategoriji fizik, u kojoj se oprobao i na ranijim takmičenjima.

“Imam iza sebe 12 ili 13 domaćih i međunarodnih takmičenja. Dao sam sve od sebe tokom priprema s mojim timom, na celu sa trenerom Filipom Dojčinovićem. Sanjao sam da nastupim u svom gradu, zbog čega sam zahvalan predsedniku Bodi bilding i fitnes saveza Srbije Goranu Ivanoviću, gradskoj upravi i Sportskom savezu”, naveo je Čepeljac.

On je izrazio očekivanje da će publika u subotu u velikom broju, počev od 17 časova u dvorani Pendik, biti uz dvojicu novopazarskih bodi-bildera.

“Nadam se da ćemo obojica doći do medalja”, kazao je Čepeljac.

M. Minić

Podeli