PolitikaVesti

Mehović: Rešavanje problema i mi u službi građana, imperativ Gradskog odbora SDP

Potpredsjednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije za Novi Pazar Armin Mehović kazao je između ostalog na konferenciji za novinare da je nakon formiranja novog Gradskog odbora njegov primarni zadatak da bude u službi svih građana. Mehović se na konferenciji osvrnuo i na, kako je rekao, opaske i opstrukcije opozicije, ali i na infrastrukturne i druge važne projekte koji će se realizovati u Novom Pazaru.

Gradski odbor Sandžačke demokratske partije (SDP) Novi Pazar dobio je nedavno novo rukovodstvo i novih, preko 500 članova. Riječ je o podmlađenom odboru koji potpuno prati principe reorganizacije stranke. Potpredsjednik Gradskog odbora za Novi Pazar ove političke partije Armin Mehović, pohvalio je aktivnosti i entuzijazam novih članova Foruma mladih. Ističe da je to najaktivnija omladinska politička organizacija, a da je za kratko vrijeme realizovala mnoge aktivnosti i projekte. Gradski odbor čiji je Mehović potpredsjednik već je prionuo na posao, formiraju se novi stručni resori a oni će raditi, kako je naglasio, jedino i samo u interesu običnog čovjeka.

“U tom smisli ćemo raditi, jer naše je da se bavimo problemima koje građani imaju. Zadatak i novih članova Gradskog odbora je da prikupljaju informacije na terenu i  da deluju tamo gde postoji problem kako bi se on rešio a građani bili zadovoljni. U stranci se formiraju novi stručni resori iz svih životnih oblasti. Na teritoriji Novog Pazara formiraće se i mesni odbori, a tako smo bliži svim ljudima, onima koji nas podržavaju ali i ljudima koji nisu glasali za nas. Naša vrata su svima otvorena i mi rešavamo problem svih građana podjednako”, rekao je Mehović.

“Marifetluci opozicije i konstante opstrukcije te pokušaji osporavanja postignutih rezultata neće nas sprečiti u nameri da radimo još predanije u interesu svih građana”, rekao je Mehović.

“Mi nemamo taj luksuz koji ima opozicija, da se bavimo samo marifetlucima, da izmišljamo i lažemo. Izmišljaju nešto oko podele sadnica za Dan grada, ali mi imamo sve dokaze o podeli. Kod te akcije nije bilo greške. Vidimo da oni ovako kreću u kampanju za Bošnjačko nacionalno vijeće, nažalost samo rečima, ne i delima jer oni ništa ne mogu da ponude ovom gradu”, kazao je Mehović.

Za razliku od opozicije Sandžačka demokratska partija koja čini okosnicu vlasti u ovom gradu nastavlja realizaciju infrastrukturnih i drugih značajnih projekata. Rješavanje problema građana i nastavak stvaranja pozitivnog ambijenta za življenje u gradu ostaju prioritet, kaže Mehović. Dodaje da će se u narednom periodu asfaltirati i rekonstruisati preko 50 ulica, radiće se sanacije klizišta, nova parking mjesta i dječija igrališta.

“Asfaltiraće se i obaviti rekonstrukcija mnogih ulica, Gojka Bačanina, Generala Živkovića, Jaklja, Jošanički kraci, 8. mart, Pljevaljska, Pribojska i druge. Kao i sanacija klizišta i izgradnja potpornih zidova u Varevu i Jaklji. Radiće se i tenderi za nova parking mesta u gradu kao i dečija igrališta gde god bude slobodnog mesta. Da sada ne nabrajam baš sve velike projekte, jedno je bitno, da mi imamo puno posla. Mi hoćemo da opravdamo poverenje koje su nam dali građani, želimo i dalje da pokazujemo koliko vredimo. Nećemo se baviti sitnim provokacijama opozicije, već ćemo se baviti radom u interesu svih građana. Jednu veliku knjigu rada ispisaće SDP kao istoriju ovog grada”, rekao je potpredsjednik Gradskog odbora SDP za Novi Pazar Armin Mehović.

A. Ni.

 

Podeli