Održano školsko prvenstvo grada u atletici

Prvenstvo grada u atletici za osnovce i srednjoškolce održano je danas na Atletskom stadionu u Novom Pazaru, a među učesnicima te manifestacije bili su zvanično najbolji pioniri u Srbiji Amra Terzić i Amel Džakovac.

“Sve je proteklo u najboljem redu, bićemo domaćini i državnog šampionata u maju. Imali smo veliki odziv, od mini-atletiku do takmičenja srednjoškolaca, sa ukupno sedam trkačkih i tehničkih disciplina”, rekla je Emka Bugarić iz novopazarskog Sportskog saveza.

Na gradskom šampionatu nastupili su i afirmisani takmičari, poput Adema Ziljkića, Saime Murić, Vanje Petrović, Lenke Nikolić, Vahida Gicića, Džemala Hasanovića i Kanite Brahić.

“Neophodno je da učenici i profesori što više vremena provode na ovdašnjem stadionu namenjenom atletici. Potrebno je da maksimalno iskoristimo ovo velelepno sportsko zdanje”, naveo je atletski trener Ermin Ziljkić.

Prvenstvo grada u atletici za osnovce i srednjoškolce organizovali su gradski Sportski savez, Savez za školski sport, Atletski klub Novi Pazar i Sajamsko-sportska ustanova Pendik.

M. Minić

Podeli