(VIDEO) Povređeni ispred noćnog bara u stabilnom stanju, za učesnicima tuče se još uvek traga

Dvojica muškaraca povređena su ispred jednog noćnog bara na periferiji  Novog Pazara u tuči koja se dogodila u ranim jutranjim časovima. Prilikom obračuna dve grupe korišćeno je i vatreno oružje.

Obojici muškaraca pružena je zdravstvena pomoć na odeljenju Hirurgije  Opšte bolnice  Novi Pazar, jednom su konstatovane lakše povrede, a drugi muškarac koji je pogođen iz pištolja je operisan i stabilnog je zdravstvenog stanja. Portparolka Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi je za Radio televiziju Novi Pazar potvrdila  da su dve osobe dovezene u bolnicu jutros oko 6 sati i njima je ukazana medicniska pomoć i nalaze se na Hiruškom odeljenju.

“K.A.(45)  je zadobio povrede glave tupim predmetom i nije životno ugrožen, dok je K.S. (50)  zadobio rane stomaka sa povredom vitalnih organa. On je operisan i stabilnog zdravstvenog stanja”, rekla je Gicić-Skenderi.

Iz novopazarske policije saznajemo da je osumnjičeni  za ranjavanje iz pištolja identifikovan kao B.R. i trenutno je u bekstvu. Za njim se intezivno traga.

S. Redžepefendić

 

Podeli