Sport

Kecap: Pobeda nad Sinđelićem za mirnu luku

Fudbaler Novog Pazara Admir Kecap rekao je danas da u 19. kolu Prvu lige Srbije očekuje pobedu nad beogradskim Sinđelićem i nastavak serije uspešnih rezultata.

“Biće to dobra utakmica, derbi za uživanje. Tamo smo jesenas odigrali bez golova, a nadam se da će sada biti drugačije i da ćemo pobediti, nije važno s kojom razlikom. Ako u ciklusu od četiri meča osvojimo 10 bodova, u mirnoj smo luci”, rekao je Kecap.

Novopazarci su trenutno šestoplasirani u ligi sa 27 bodova, dok je Sinđelić na četvrtom mestu i ima šest bodova više.

“Da bi u fudbalu ostvarili rezultat, potrebno je i malo sportske sreće. Ipak, kada svi daju maksimum, uspeh ne može da izostane. Iako ništa nije garantovano, ako ispoštujemo 70 do 80 odsto zamisli trenera, blizu smo pobede”, ocenio je Kecap.

On je izrazio zadovoljstvo igrama nekolicine mlađih prvotimaca Novog Pazara, koji su dobili šansu u prolećnom delu šampionata.

“Dosta je mladih, neki se dobro snalaze. Uz Amela Lakotu, tu je i Mehmed Avdić. Očekujem da im se priključe i ostali. Tu smo da im pomognemo, nekada smo više skoncentrisani na njih nego na svoju igru. Lako je kad se svi uklopimo i pružimo maksimum”, naveo je Kecap.

Utakmica između Novog Pazara i Sinđelića zakazana je za nedelju od 18.00, a Kecap je rekao da očekuje veliku podršku navijača.

“Pozivam sve ljubitelje fudbala iz Pazara i okoline da, kao i uvek, budu naš 12. igrač”, kazao je Admir Kecap.

M. Minić

Podeli