DruštvoHronika

Suada Gicić Skenderi: Pacijent je svjestan i njegovo zdravstveno stanje je bolje

Imam Bor džamije Nezir ef. Salihović kojeg su juče napale i pretukle nepoznate osobe u Ulici Miloša Obilića ostaće na odjeljenju intenzivne nege Opšte bolnice i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Kako je za Radio-televiziju Novi Pazar rekla portparolka Opšte bolnice, Suada Gicić Skenderi, on je danas boljeg opšteg zdravstvenog stanja. Salihović je nakon ukazane prve pomoći smješten na Odjeljenje hirurgije Opšte bolnice i nakon provedene noći u bolnici njegovo stanje je bolje.

“Pacijent je danas boljeg opšteg stanja, svjestan je, orijentisan u vremenu prostori. Biće zadržan na hiruškom odeljenju radi daljeg praćenja. Ono što je bitno jeste da je daleko od toga da je životno ugrožen“, rekla je portparolka Opšte bolnice, Suada Gicić Skenderi.

Imam Bor džamije Nezir ef. Salihović pronađen je nakon jacije namaza kako leži na asfaltu u Ulici Miloša Obilića. Njega su ugledali poznanici i odmah su pozvali Hitnu pomoć. Tokom čitave noći oporavak imama pratila je ne samo njegova porodica već već i vjernici koji su se okupili u bolnici.

Podeli