Sport

Mojsilović: Na pobedu protiv ČSK-a (subota, 15.30)

Trener fudbalera Novog Pazara Stevan Mojsilović rekao je danas da očekuje pobedu nad ČSK-om iz Čelareva u utakmici 17. kola Prve lige Srbije, kao i da se posle sedmicu i po zajedničkog rada nazire željeni model igre.

“U dobrom delu poslednje utakmice u Gornjem Milanovcu dobro smo izgledali na terenu, što se tiče te osnovne ideje. Naravno da ima prostora za brže, bolje i naprednije stvari. Dobro smo radili i očekujem da to sutra prikažemo”, rekao je Mojsilović.

On je na gostovanju Metalcu igrao s petoricom fudbalera starosti između 17 i 21 godine, a najavio je povratak u tim kapitena Kenana Ragipovića i golmana Jasmina Koča.

“Čim sam ih stavio, znači da imam povrenje. Dobro rade i mislim da su odigrali kvalitetno. Bilo je nekih grešaka, ali to je za našu internu analizu. Plus je što su to momci odavde, a ja sam u svakom klubu forsirao mlade. Počelo je dobro, neka nastave tako na radost svih”, naveo je Mojsilović.

Uoči 17. kola, Novi Pazar je osmi na tabeli sa 21 bodom, dok je ČSK iz Čelareva na 11. poziciji i ima 17 bodova.

Utakmica tih rivala igraće se u subotu od 15.30 na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

“Voleo bih da tribine budu pune. Ako bude 1.000 ljudi to je 1:0 za nas, a na 2.000 već je 2:0. Vidim da mlađim prvotimcima, ali i iskusnim vukovima, treba pomoć. Uradićemo sve da dođemo do pobede, a onda će biti još više publike”, zaključio je Mojsilović.

M. Minić

Podeli