Predstava “Laži me” u Novom Pazaru

Posle godinu dana igranja u gradovima širom Srbije i regiona, predstava “Laži me” u subotu je gostovala i u Novom Pazaru. Nosioci glavnih uloga su glumci Sandra Bugarski i Aleksandar Dunić. Predstava je naišla na dobar prijem publike u Novom Pazaru.

Aleksandar Dunić je prvi put nastupao u Novom Pazaru ali rekao nam je da poznaje publiku i da se unapred raduje susretu sa njom.

Komedija naravi „Laži me“ donosi zanimljivu priču kada posustali supružnici – sredovečni bračni par, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; i one crne, teške, sudbonosne i “smrtonosne” laži koje su pokidale tolike veze. Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji nikako da dođe, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda. Međutim, iz tog vrtloga u kome su se našli, neće ih spasiti istina, nego upravo laž.

Pozorišni komad “Laži me”, izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici “O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama”,a sve to iz pera Saše Simonovića.

 

 

Podeli