Politika

Izbori u Beogradu četvrtog marta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je lokalne izbore u Beogradu za četvrti mart. Istog datuma izbori će biti održani i u opštinama Bor i Aranđelovac.
Rokovi za izvršenje ove odluke počinju da teku danom objavljivanja odluke u “Službenom glasniku” navela je predsednica Skupštine Srbije.

Pozvala je građane Beograda, Bora i Aranđelovca da izađu na izbore jer svojim glasom odlučuju kako će izgledati budućnost njihovih gradova, život njihovih porodica i prijatelja.

“Važno je da na ove izbore izađu svi i da biraju vredne i marljive ljude”, rekla je Gojkovićeva.
Poručila je građanima da onoga dana kada glasaju imaju u vidu da se glasa za odbornike u tim skupštinama i da je važno da pogledaju ko se nalazi na listi i ko su ti ljudi, kakve su im biografije i šta su do sada radili i glasaju isključivo za njihove planove i programe i ideje.
Ona ih je pozvala da ne glasaju “protiv” jer se od glasanja “protiv” ne živi bolje, niti će biti više škola, vrtića, domova zdravlja…

Kandidatima za odbornike je poručila da ozbiljno shvate kampanju i da svojim radom i odgvornošću pokažu da poštuju Beograd, Bor i Aranđelovac i njihove građane i da se isključivo takmiče i obraćaju građanima idejama, a ne mržnjom.

IZVOR: RTS

Podeli