Sport

Zatrić: Da nastavimo gde smo stali

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas, uoči gostovanja subotičkom Spartaku u 12. kolu Superlige, da njegov tim želi da nastavi gde je stao u elitnom takmičenju.

“Ambicije su nepromenjene, želimo i dalje da pobeđujemo. Malo smo se osvežili posle niza utakmica u kratkom periodu, trenirajući malo slabijim intenzitetom. Na taj način smo se regenerisali i sanirali neke sitne povrede, pa zdravi i spremni očekujemo prvu pobedu u 2018. godini”, rekao je Zatrić.

Uz meč manje, Pazarci su jedini neporaženi u prvenstvu i imaju svih 10 pobeda. Isti broj trijumfa ostvarila je i Vojvodina, koja je izgubila jedino u Novom Pazaru.

“Posle paklenog decembra, sledi nam pakleni januar, pošto nas očekuju i tri zaostala meča iz prošlog meseca. Na taj način napravili smo sebi nešto gušći raspored u januaru i februaru”, naveo je Zatrić.

On je priznao da ga pomalo brine činjenica da je njegov tim poslednji meč odigrao još 19. decembra, protiv ACH Voleja u Ljubljani (0:3), u revanšu šesnaestine finala Kupa CEV.

“Verujem da nismo ispali iz takmičarskog ritma. Fizički i taktičko-tehnički izgledamo dobro, što nam daje za pravo da se nadamo pobedi”, kazao je Zatrić.

Sastav iz Subotice je četvrtoplasirani u Superligi sa šest dobijenih i pet izgubljenih utakmica.

“Uvek su nezgodni, posebno kući. Uigrani su i uporni, s dobrim napadom i solidnim sistemom igre. Na nama je da kvalitetnom i strpljivom igrom slomimo njihov otpor”, ocenio je Zatrić.

Odbojkaška utakmica između subotičkog Spartaka i Novog Pazara igraće se sutra od 19.00 u “Dudovoj šumi”.

M. Minić

Podeli