Društvo

Firma „Klimenta MSS“ među najboljim poslodavcima

Nacionalna služba za zapošljavanje Srbije među jedanaest nagrađenih firmi u Srbiji proglasila je i dve u Novom Pazaru za najbolje poslodavce u 2017. godini. Jedna od nagrađenih je fasaderska firma „Klimenta MSS“ u kategoriji preduzeća osnovanih sredstvima programa za samozapošljavanje.

Priznanje fasaderskoj firmi „Klimenta  MSS“ ponos je i zaposlenima u Filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru sa kojom je, prema rečima vlasnika, ostvarena izvanredna saradnja. Ove godine čak dve firme iz Novog Pazara, u različitim kategorijama, ponele su titulu „Najbolji poslodavac“. Pored „Klimenta MSS“, u kategoriji srednjih preduzeća nagradu je dobio i proizvođač nameštaja „Numanović“.

Firma „Klimenta MSS“ je počela sa radom u maju 2016.godine zahvaljujući sredstvima Nacionalne službe za zapošljavnje namenjenih samozapošljavanju. Trenutno zapošljava 6 radnika i planira povećanje obima posla i broja zaposlenih.

U okviru Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje postoji Poslovni centar zadužen za informisanje zainteresovanih nezaposlenih lica u vezi preduzetništva.

 

Podeli