Društvo

Čarolije na ledu ipak moguće

Tokom zimskog raspusta, koji se završava sutra, mališani su i ove godine imali priliku da se rekreairaju na klizalištu na Rekreacionom centru. Otvaranje klizališta kasnilo je zbog visokih temperatura koje su bile iznad preseka za ovo doba godine, objašnjavaju nadležni.

Ukoliko ste ljubitelj klizanja, najbolje mesto u gradu je klizalište na otvorenom, na Rekreacionom centru. Iako se ove godine kasnilo sa otvaranjem, zbog, kako kažu nadležni, visokih temperatura za ovo doba godine, formirna je kvalitetna ledena ploča na kojoj će najmlađi ali i oni stariji moći da klizaju.

 “Zahvaljujući Gradskoj upravi, koji su nam omogućili da i ove godine klizalište radi, moram da kažem da će naši najmlađi provesti i ove školske raspuste u lepom raspoloženju klizajući se na ovoj lepoj površini”, istakao je rukovodilac klizališta Zenib Biberović.

Najmlađi su ti koji najviše posećuju klizalište, koji su, kako kažu, svoje prve korake na ledu naučili baš ovde.

 

Cena jednog sata sa kompletnom opremom košta 150 dinara.  A za one koje nemaju sredstava za to, rukovodstvo klizališta ima rešenje.

“Slobodno se mogu obratiti oni koji nemaju, neka dovedu svoju decu. Mi ćemo iskoristiti ovu priliku da im pružimo uslugu kao i svima onima koji imaju”, dodaje Biberović

Kizalište radi od 10 do 22 časa i otvoreno je za sve one koji vole klizanje. Kako ističe Biberović, u zavisnosti od vremenskih uslova biće organizovane i brojne aktivnosti na ledu.

A. Ademović

 

 

Podeli