Društvo

Podrška uprave JKP „Gradska čistoća“

Rukovodstvo JKP “Gradska čistoća” u znak davanja podrške svom radniku koji je napadnut 24. decembra na random mestu, održalo je pres konferenciju na kojoj su mu uručili simboličan poklon  u znak suosećanja i podrške.

Napad na radnika JKP “Gradska čistoća” odmah je prijavljen policiji i prema rečima tehničkog direktora Dina Skenderovića istraga je još u toku. Takođe je apelovao na sve građane da svoje nezadovoljstvo ne ispoljavaju na radnike ove ustanove koji odgovorno obavljaju svoj posao.

“Radnici “Gardske čistoće”, pogotovo oni na terenu, su svakodnevno oko nas. Rade najteže poslove po svakakvim vremenskim uslovima. Većina naših sugrađana ima razumevanja i poštovanja prema svima njima, što je i dokazala podrška mnogih nakon ovog nemilog događaja”, kazao je Skenderović.

Poslovođa na dnevnom čišćenju Hajrudin Hadžizeković istako je da su odmah preduzeli sve mere kako bi zaštitili svog radnika i da su u znak zahvalnosti odlučili da mu uruče simboličan poklon, kao znak podrške.

“U dogovoru sa sindikatom i u skladu sa našim mogućnostima odlučili smo da Vladanu poklonimo jedan televizor kako bi mu na taj način ublažili pretrpelu bol. Takođe, želim da naglasim i da je Vladan jedan od boljih radnika naše firme i pored ovog poklona u toku sledeće nedelje uručićemo mu i novčanu nagradu”, rekao je Hadžizeković.

Radnik na održavanju javne higijene Vladan Belić, koji je pretrpeo fizičku i duševnu bol kroz suze se zahvalio svojim predpostavljenim.

“Ovaj poklon mi znači da na jedan način mogu da ublažim moj bol. A hvala građanima Novog Pazara na podršci koju su mi pružili u ovim teškim trenucima”, rekao je Belić.

Podsetimo, Vladan Belić u nedelju 24. decembra bio je napadnut od strane dva nepoznata lica koja su ga s leđa napala, dok je bio na random zadatku. Istraga je još u toku i traga se za počiniocima ovog napada.

A. Ademović

Podeli