Društvo

Za lepši,čistiji i uređeniji Novi Pazar

Odeljenje za zaštitu životne sredine, protivpožarnu zaštitu,  bezbednost i zdravlje na radu,obaveštava građane, zainteresovane organe i organizacije, da  je u toku prikupljanje informacija radi sačinjavanja predloga Programa  korišćenja sredstava  Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Novog Pazara za budžetsku 2018. godinu.

Ovaj program za osnovu ima uređenje životnog prostora građana Novog Pazara, jačanje ekološke svesti, edukaciju stanovništva i pokretanje individualnih inicijativa.

Zainteresovani bi trebalo da svoje predloge dostave u pisanoj formi ili usmeno do 27.12.2017.godine  Odeljenju za zaštitu životne sredine, PPZ, bezbednost i zdravlje na radu u Gradskoj upravi za izborne i poverene poslove, ul. Stefana Nemanje br.2, kancelarija br.7, na prizemlju ili putem telefona 020/313-644, lokal 118.

Zainteresovani takođe mogu uzeti učešće u Javnoj debati povodom pripremanja pomenutog programa koja će biti održana 27.12.2017.godine u prostorijama  Kulturnog centra sa početkom u 12.00h.

 

Podeli