Prvi sneg i pomoć na putu

Prve veće snežne padavine bile su prava provera za vozače i vozila. Juče i danas Služba pomoći na putu ovdašnjeg partnera Auto-moto saveza Srbije intervenisala je desetak puta od Kopaonika do Tutina. Uglavnom se radilo o manjim problemima, od praznih akumulatora do polaska na put bez obavezne zimske opreme.

Preko razgranate mreže poslovnih jedinica i ugovorenih partnera širom zemlje Auto-moto savez Srbije spreman je u svakom trenutku da pritekne vozačima u pomoć kada ih zadesi bilo koja neprijatnost na putu. Prvi veći sneg pokazao je da se vozači nisu najbolje pripremili za promenu godišnjih doba. Vozila Službe pomoći na putu partnera AMSS u Novom Pazaru – Tehničkog pregleda „Lađar“, juče i danas imala su desetak intervencija od Kopaonika do Tutina.

Vozači koji žele da se potpuno obezbede od iznenađenja na putu kupuju članske karte AMSS sa kojima imaju niz pogodnosti za popravku i transport vozila, ali i za sebe i putnike.

Saznajemo i da je Služba pomoći na putu veoma dobro opremljena, poseduje dva šlep vozila, kombi za prevoz putnika i terensko vozilo za lakše intervencije. Poziv za pomoć vozači i sa našeg područja upućuju „Call-centru“ AMSS na poznati broj 1987, koji zatim upućuje najbližu mobilnu jedinicu za rešavanje problema.

 

 

Podeli