Društvo

Održan master klas “Kako da otpočnete svoje poslovanje na internetu”

U Novom Pazaru održan je veoma posećen master klas čas “Kako da otpočnete svoje poslovanje na internetu?“ u organizaciji Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije, ICT Hub uz podršku nevladine organizacije Information System Agency. Gost i predavač na master klasu bio je Luka Prišunjak, koji je govorio o prednostima online poslovanja, mogućnostima koje informacione tehnologije donose za sve tradicionalne biznise kada je u pitanju širenje tržišta i kvalitetnija komunikacija sa korisnicima.

Luka već dve godine pomaže razvoju startup programa u Srbiji i BiH, direktno i indirektno radi sa startapima u svim industrijama i fazama razvoja, sa posebnim fokusom na rane faze razvoja. Kroz specijalizaciju u Customer Development segmentu pomaže startupima da razumeju svoju ciljnu grupu korisnika i njima prilagode svoj proizvod.

Dodatno, nešto više o prednostima rada u coworking prostorima govorila je i programska menadžerka ICT Hub-a, Sandra Nešić.

ICT Hub master klas realizovan je u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

K.R.

Podeli