“Suze su ok” u Kulturnom centru

U novopazarskom Kulturnom centru izvedena je predstava Zvezdara teatra, pod nazivom “Suze su ok” po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, a u režiji Milana Karadžića. I novoparska publika, koja je došla u velikom broju, gledala je emotivnu melodramu koja se izvodi više od jedne decenije.

Novopazarska publika je uživala u nastupu Tanje Bošković, Rada Marjanovića, Petra Mihailova i Milan Mihailovića i u nesvakidašnjoj priči o ljubavi, strastima, razočaranjima, o pjesnicima i njihovim muzama. Ova melodrama nagrađena je na 25. Nušićevim danima, a prema riječima, Tanje Bošković ona je poslednji izdisaj pravog pozorišta koje nudi dobar emotivni doživljaj publici.

” Mislim da je to jedna topla, katarzična predstava. To su poslednji izdisaji onog pravog pozorišta. Grešna mi duša što to kažem. Moderni teatar nudi nešto drugo. Ovo je pravo katarzično pozorište ”, kaže glumica Tanja Bošković kroz osmjeh i ističe da joj je  drago što je u Novom Pazaru i da je ovaj nastup dugo čekala.

Šaramntna Tanja Bošković je za ovu ulogu dobila više priznanja. Nagradu za najbolju glumicu večeri na Nušićevim danima u Smederevu, nagradu za najbolju žensku ulogu na Teatar festu u Doboju, a bila je i laureat na festivalu Risto Šiškov u Strumicama 2017.

Podeli